Kursinnhold

Alle kinesiologikursene består av en blanding av teori og egenaktivitet, de øker prestasjonsevnen, bygger opp energi og gir stressmestring. Du får fantastiske redskaper til å hjelpe deg selv og andre. Ønsker du å utdanne deg innenfor kinesiologi, er både One Brain-serien og Touch for Health gode steder å begynne.

Det er ingen krav om  forkunnskaper for å begynne på det første kurset for begge seriene. Kursene følger deretter hverandre og må tas i rekkefølge. Man kan avbryte når som helst og fortsette hvor og når man vil.

Kursavgiften dekker kursavgift og kursmateriell. Du får diplomer og internasjonalt pass. Prisen (avhenger  av materiell) er ca. 1250.- pr dag.

 

Jeg er autorisert instruktør for Touch for Health og One Brain serien/3in1

TOUCH FOR HEALTH – SERIEN/ IKC (International Kinesiology College)

TFH 1,2,3 og 4 består av 60 timer – tar 8 dager, men kan organiseres på ulike måter. Vanligvis 2 moduler a 4 dager.

TFH regnes som røttene til all kinesiologi. Her dreier det seg om å gå veldig fysisk til verks; avbalansere energiflyt i forhold til kropp, muskler, organer. Her lærer du virkelig å teste muskler (42 ulike muskler). Vi kommer inn på punkter som kan påvirke energi til muskler og ser sammenhengen med organene.

Vi kommer nærmere inn på femelementsloven og meredianene, og lærer om meredianmassasje. Videre tar vi for oss testing av matvarer, frgjøring av følelsesmessig stress og jobber med frosne muskler, gangrefleksene og bevisstgjøring av kroppsholdning, samt flere spennende ting.  Vi leker oss gjennom stoffet, reduserer stress og styrker følelsen av å være sunne og levende.

ONE BRAIN-SERIEN

7 basiskurs som kommer fra Three in One Consept, USA. Stoffet i disse kursene er knytte mot følelser og lærevansker.

Tools of the Trade (14 timer- 2 dager)
Her lærer man å muskelteste og benytte adferdsbarometeret, samt noen enkle og effektive teknikker som å se tilbake i tid og kreativ fantasi.

Basic one Brain (21 timer- 3 dager)
Her kommer vi inn på stress i forbindelse med skolegang, dysleksi, konsentrasjon og lærevansker-samt flere teknikker.

Under the Code (21 timer- 3 dager)
Dette handler om vår medfødte make-up, som kan bestemme våre adferdsmønstre. Vi skal se sammenhengen mellom struktur og funksjon og redusere stress forbundet med andres utseende som hindrer hensiktsmessig kommunikasjon.

Advanced one Brain (28 timer- 4 dager)
Vi systematiserer kunnskapen mer, lærer flere korreksjoner og digetaler, og går inn på mulige følelsesmessige årsaker til at vi handler som vi gjør.

Louder than Words (28 timer- 4 dager)
Vi jobber med følelsesmessige årsaker til mange fornektelser og misforståelser i vårt forhold til andre mennesker – og bevisstgjør hva som hindrer deg akkurat – i forhold til å få suksess i livet ditt.

Strukturell Nevrologi (28 timer- 4 dager)
Her lærer vi flere spennende teknikker, bl.a jobbing med fryktmønstre, oppretting av sidene kroppen, meredianer etc. Kurset gir en enkel helhet over de fleste av kinesiologiens korreksjoner.

Relationships in Jeopardy (28 timer- 4 dager)
Vårt forhold til andre satt under lupen. (Her begynner de avanserte kursene- altså kurs som går på indre husvask for å bli terapeut.)

Denne serien kan fortsette til du er facilitator/ ansikt utad for kinesiologien. (Totalt 11 kursmoduler.)